Service

Hvad vi tilbyder

Vi er specialister i detaljer og er løsningsorienterede over for alle udfordringer inde for byggeri. Vores håndværkere har mange års erfaring med at løse store som små opgaver, til fornuftige og konkurrencedygtige priser. 

HOVEDENTREPRENØR

Ved denne entrepriseform sørger du eller din rådgiver selv for alle godkendelser og projektmaterialet, som hovedentreprenøren giver tilbud på.

Når der er indgået kontrakt, styrer hovedentreprenøren  byggeriet fra A til Z dvs. udarbejder tidsplan, leder underentreprenører, tager sig af eventuelle konflikter, jura og økonomi. Det tager hovedentreprenøren sig selvfølgelig betalt for.

Hovedentreprisen er nok den mest anvendte entrepriseform for den private bygherre i større byggesager. Som bygherre får du en anden rolle, fordi du i langt de fleste tilfælde har en rådgiver til at sørge for diverse godkendelser samt til at stå for udarbejdelsen af projektmaterialet, herunder udbudsmaterialet. Det sikrer byggeriet optimale vilkår både i forhold til prissætningen og til hovedentreprenørens arbejde efterfølgende. 

Hovedentreprenøren indgår kontrakter med de nødvendige underentreprenører (andre håndværksmestre) og styrer både kontrakter, økonomi, tidsplan, koordinering og byggeledelse samt sørger for, at byggeriet står færdigt til tiden, og at arbejdets kvalitet er som aftalt.

I hovedentreprisen er ikke inkluderet uvildigt tilsyn med kvaliteten m.v. Derfor er det en rigtig god idé, at hyre en professionel tilsynsførende og lade ham/hende varetage tilsynet

PROJEKTPLANLÆGNING

At planlægge og styre projekter er selve essensen af projektledelse og er derfor vigtige kompetencer at have som projektleder.

En projektplan indeholder typisk følgende: De forskellige faser i projektet, opgaverne og milepælene i projektet, start- og slutdatoerne for alle opgaver og projektet som helhed, afhængigheder mellem opgaver og milepæle i projektet og hvilke ressourcer eller personer som er en del af projektet.

En veludført projektplan er ofte en forudsætning for at opnå et vellykket resultat,

Badeværelses renovering
Vi tilbyder alverdens løsninger indenfor badeværelses renovering. Hvad enten du skal have renoveret det eksisterende, eller have udvidet badeværelset.
 
Når du står foran en badeværelsesrenovering, er der et dusin beslutninger at tage – en masse detaljer at forholde sig til. I den forbindelse er det rart, hvis man ikke skal tænke så meget over, hvordan det praktiske bundarbejde skal udføres. 
 
Derfor har vi udviklet en lille niche, hvor vi har haft stor succes med at renovere badeværelser. Her lægges der stor vægt på at skabe en tryg proces, samt udarbejdelse af design og solide løsninger.
Tilbygninger til hus

Er det en tilbygning du rent faktisk har brug for eller er der andre muligheder i dit hus? Få professionel rådgivning om tilbygning og ombygning.

I får byggefaglig råd og sparring, så vi sammen finder balancen mellem design og funktionalitet. Vi sikrer, at I kommer i mål med en unik ombygning eller tilbygning, der også hænger sammen økonomisk.

Vi prioriterer den tætte og personlige dialog hele vejen – uanset byggeprojektets art og omfang.

Hovedentreprenør København
Hus renovering

Er det en tilbygning du rent faktisk har brug for eller er der andre muligheder i dit hus? Mere plads, bedre rumfordeling og højere værdi for boligen – Der kan være mange grunde til at ombygge huset.

Normalvis taler vi ofte om renovering og ombygning som to sider af den samme sag, men der er egentlig kun tale om ombygning, når der foretages radikale ændringer inden for husets eksisterende rammer. En renovering udføres normalt for at gøre huset mere funktionelt eller af æstetiske grunde.

Lad os skabe dine drømme!

Vi inviterer gerne på en kop kaffe, hvor vi sammen kan kigge på de foreløbige tegninger og beskrivelser, og hjælpe dig/jer med den mest optimale løsning indenfor de givne rammer.