Om os

Hvem vi er

Vi gør din vision til virkelighed

Dansk Hovedentreprise er et entreprenørfirma med rødder inde for tømrerfaget, der har over +20 års erfaring og kompetencer med byggeri og projektering indenfor især hovedentrepriser og renovering.

Tømrermester Asger Andersen driver virksomheden i København.
Vores kundegruppe spænder bredt, fra private kunder til erhvervs- og institutionskunder.

Vi er kendt som en fleksibel og værdiskabende samarbejdspartner, der sætter høj kvalitet og godt arbejdsmiljø i fokus.

For alle vores arbejdsområder gælder, at kvalitet er i fokus, og vores erfarne medarbejdere hjælper til at afdække dine behov. Vi rådgiver altid om optimerede løsninger, med høj værdi for dig, for processen og for det færdige resultat.

Professionel og pålidelig service

Virksomheden udvikler sig løbende, for at tilpasse sig kundernes og branchens behov, nye muligheder indenfor materialevalg og byggeriets kunst, samt fremtidens bæredygtige tilvalg.

Stifter og hovedansvarlig Asger Andersen har gennem årevis hjulpet kunder med at skabe solide resultater. Hans team af dygtige og certificerede håndværkere er erfarende og yder et højt service niveau. I tæt samarbejde med dig, vi bringer dine drømme til virkelighed.

Om du skal have bygget et hus hvor du i forvejen har skabt et projekterings materiale med arkitekten som du er klar til at sende os. Eller om dit byggeprojekt er af en størrelse hvor arkitekt ikke er nødvendig – så bringer vi din vision til virkelighed.

Asger Andersen

Tømrermester og entreprenør
Tlf. +45 2829 9585

20+ ÅRS
ERFARING

Med over 20 års erfaring i bygge- og anlægsbranchen, har vi know-how, mandskab og materiel til at løse langt de fleste byggeopgaver

PROFESSIONELLE SERVICE

Vi er kendt for at have stort fokus på kvalitet, sikkerhed og ikke mindst et godt samarbejde igennem hele forløbet.

100+ GENNEMFØRTE PROJEKTER

Vi har gennem tiderne løst mange små og store opgaver – fra renovering og tilbygninger hos private og virksomheder

LAD OS SKABE DINE DRØMME!

Vi inviterer gerne på en kop kaffe, hvor vi sammen kan kigge på de foreløbige tegninger og beskrivelser, og hjælpe dig/jer med den mest optimale løsning indenfor de givne rammer.