Gulv og terrasse

Bred vifte af kompentente forslag til din gulvopgave

At stå overfor en gulvudskiftning kan være en stor beslutning. Der er forskellige måder at gøre det på. Der findes både massive sildebens og plankegulve, eller klikgulve, flisegulve og betongulve – som alle kræver en bestemt opbygning.

Hos Dansk Hovedentreprise har vi en bred vifte af kompentente forslag til din gulvopgave, som bygger på vores mange erfaringer inde for området.

Vi har i mange år shinet gamle plankegulve op, med en slibning samt behandling efter kundens smag. Men vi har i et større format, stået for gulv udskiftinger som både har indebåret gulvvarme og/eller lydisolerings løsninger. Vi har stor erfaring med understøttende opbygninger, og konstruktioner i helhed. Vi hjælper gerne med at finde den bedst mulige løsning til dit nyt gulv.

I forbindelse med foråret og sommeren, er der mange mennesker som begynder at drømme om en flot terrasse i haven, eller måske en fransk altan i lejligheden. Hos os er du i gode hænder hvis du søger en god sparrings partner til at få designet og bygget din nye terrasse. Der findes mange forskellige træsorter og designvalg som der skal tages stilling til, hvor det kan være en fordel at alliere sig med en dygtig håndværker som har sans for detaljer.

Vi har mange referencer bag os inde for både terrasser, altaner, tagterrasser.

Galleri